Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2024 09:11
 ~ Son Güncelleme: 10 Eylül 2024 13:47
3 dk Okuma

Ayvalık'tan seslenen kadınlar: Narin için adalet istiyoruz

“Herkesin birbirini tanıdığı küçücük köyde her yanda Mobese kameraları varken, kaybolan bir çocuk günlerce bulunamadı. Köydeki erkek ittifakının arkasında hangi iktidar, hangi cemaat ilişkileri var?”
Görseli Büyüt
Bu fotoğrafta bir grup insan ayakta duruyor ve bazıları güneş gözlüğü takıyor. En ön sırada yer alan, siyah gözlük ve siyah kıyafet giymiş bir kadın, elinde bir pankart tutuyor. Pankartta Türkçe olarak, “Çocuklar uyurken susulur, ölürken ses çıkarılır!” yazısı dikkat çekiyor. Fotoğraf, ciddi bir duruşa sahip kişilerin katıldığı bir protesto ya da farkındalık etkinliğini yansıtıyor gibi görünüyor. Katılımcıların çoğu kadın ve fotoğraf genel anlamda bir dayanışma veya toplumsal tepkiyi temsil ediyor olabilir. Güneşli bir açık hava ortamında çekilmiş.
Fotoğraflar: Gönül İlhan
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunu. Yayımlanmış Kitapları: "Bilmek Yetiyor" (Kavram Yayınlar), "Bizim Mahalle Tenekeli Mahalle" (Heyamola Yayınlar), "Kalbibahar" (Kibele Yayınlar),...

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunu. Yayımlanmış Kitapları: "Bilmek Yetiyor" (Kavram Yayınlar), "Bizim Mahalle Tenekeli Mahalle" (Heyamola Yayınlar), "Kalbibahar" (Kibele Yayınlar), "Bir Çift Kanat Bütün İstediğim" (Nota Bene Yayınları)

Devamını Göster
ilgili haberler
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git