Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 17 March 2022 11:17
 ~ Modified On: 17 March 2022 12:35
4 min Read

STALKING TO BE PUNISHABLE ACT

AKP’s draft law on male violence is ‘deficient, but positive’, says lawyer

Lawyer Ceren Akkaya has spoken to bianet about the legislative proposal poised to make male violence punishable by arrest: “It is good that stalking is defined as a crime in itself. But the penalties foreseen by the draft law are far from being deterrent”.
AKP’s draft law on male violence is ‘deficient, but positive’, says lawyer
bianet kadın ve LGBTİ+ haberleri editörü (Ekim 2018). bianet stajyerlerinden (2000-2001). Cumhuriyet, BirGün, DİHA, Jinha, Jin News için çalıştı. İMC TV’de muhabirlik yaptı. Sivil Sayfalar,...

bianet kadın ve LGBTİ+ haberleri editörü (Ekim 2018). bianet stajyerlerinden (2000-2001). Cumhuriyet, BirGün, DİHA, Jinha, Jin News için çalıştı. İMC TV’de muhabirlik yaptı. Sivil Sayfalar, Yeşil Gazete, Journo ve sektör dergileri için yazılar yazdı, haberleri yayınlandı. Hemşin kültür dergisi GOR’un kurucu yazarlarından. Yeşilden Maviye Karadenizden Kadın Portreleri, Sırtında Sepeti, Medya ve Yalanlar isimli kitaplara katkı sundu. 2011 Musa Anter Gazetecilik ödülü sahibi. Türkiye Gazeteciler Sendikası Kadın ve LGBTİ+ Komisyonu kurucu üyelerinden. İstanbul Üniversitesi Avrupa Birliği ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun. Ekim 2018’den bu yana bianet’te çalışıyor.

show more
related news
Back to Top