Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 19 January 2022 09:30
 ~ Modified On: 19 January 2022 09:41
6 min Read

BEING A REFUGEE IN DİYARBAKIR

‘My children and I have suffered so much from discrimination’

While the number of people seeking refuge in other countries due to internal disturbance, war and economic reasons in their countries is constantly increasing, refugees who have settled in Diyarbakır’s poor districts face discrimination and othering.
‘My children and I have suffered so much from discrimination’
Freelance gazeteci olarak çalışmakta, Podcast Kurdi'ye podcastler hazırlıyor. Gaziantep Üniversitesi Radyo Televizyon ve Programcılığı mezunu. Gazeteciliğe Diyarbakır’ın yerel bir televizyonu olan Gün TV’de muhabirlik ile başladı. Ardından...

Freelance gazeteci olarak çalışmakta, Podcast Kurdi'ye podcastler hazırlıyor. Gaziantep Üniversitesi Radyo Televizyon ve Programcılığı mezunu. Gazeteciliğe Diyarbakır’ın yerel bir televizyonu olan Gün TV’de muhabirlik ile başladı. Ardından Azadi TV'de Kürtçe haber sunuculuğu ve haber editörlüğü görevlerini yürüttü. 1HaberVar adlı sitede haber ve program editörlüğü yaptı. Ortadoğu News adlı internet sitesine video haberler hazırladı. Kuzey Irak Kürdistan Bölgesi'nde yayın yapan NRT televizyonunun Diyarbakır muhabirliğini yaptı. Atölye BİA 2 Eylül 2018 "Kürtçe Çeviri ve Haber Atölyesi" katılımcısı.

show more
related news
Back to Top