Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 10 January 2023 16:34
 ~ Modified On: 10 January 2023 21:23
8 min Read

BİA MEDIA MONITOR OCTOBER-NOVEMBER-DECEMBER 2022

Is the clampdown on the media to win the elections?

In the October-November-December period, nine Kurdish media employees were arrested and 11 journalists were detained. 171 journalists appeared before the court. Four of the eight attacks on journalists came from the police. Happy January 10 Working Journalists' Day.
Is the clampdown on the media to win the elections?
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
related news
Back to Top