Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 5 August 2021 00:43
 ~ Modified On: 1 September 2021 14:11
11 min Read

AS THE CLIMATE AND WORLD CHANGE - 12

How is a climate-resilient agri-food system possible?

Transitioning to a sustainable and resilient food system in response to the climate crisis requires recognizing food as a right and adopting the principles of food sovereignty.
How is a climate-resilient agri-food system possible?

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde öğretim üyesi. 2020/21 Mercator-İstanbul Politikalar Merkezi Kıdemli Araştırmacısı. Ekolojik ekonomi üzerine çalışmalar yapıyor.

ICTA-UAB'de politik ekoloji, çevre adaleti ve küçülme üzerine yüksek lisans programını tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Sosyal Politikalar alanında eğitimine devam ediyor. İklim politikaları...
ICTA-UAB'de politik ekoloji, çevre adaleti ve küçülme üzerine yüksek lisans programını tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Sosyal Politikalar alanında eğitimine devam ediyor. İklim politikaları ile sosyal politikalar ilişkisi, küçülme ve kooperatifler üzerine çalışmalar yapıyor.
 
show more

Bağımsız araştırmacı. Doktorasını Uluslararası Sosyal Çalışmalar Enstitüsü'nden (ISS-Hollanda) aldı. Çevre-kalkınma ilişkisi, çevresel hareketler, iklim değişikliği konularında çalışıyor.

Uluslararası Sosyal Çalışmalar Enstitüsü (ISS-Hollanda) Politik Ekoloji bölümünde doktora öğrencisi. Türkiye’de tarımın dönüşümü, gıda ve çiftçi örgütlenmeleri üzerine çalışıyor, bu alanda bilgi üretim ve örgütlenme...

Uluslararası Sosyal Çalışmalar Enstitüsü (ISS-Hollanda) Politik Ekoloji bölümünde doktora öğrencisi. Türkiye’de tarımın dönüşümü, gıda ve çiftçi örgütlenmeleri üzerine çalışıyor, bu alanda bilgi üretim ve örgütlenme süreçlerine katkı sunuyor.

show more
related news
Back to Top