Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 16 October 2021 01:00
 ~ Modified On: 19 October 2021 15:02
7 min Read

The quiet war in Afghanistan

The war didn't end. It started. It started when all my research papers about home and women's development became irrelevant, like the poems you write for someone you love that no longer serve a purpose when they are gone.
The quiet war in Afghanistan
TED Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden birincilikle mezun oldu. Türkiye'deki lisans eğitimi boyunca, Ankara'daki Afganistan Büyükelçiliği, TED Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Merkezi ve Uluslararası...

TED Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden birincilikle mezun oldu.

Türkiye'deki lisans eğitimi boyunca, Ankara'daki Afganistan Büyükelçiliği, TED Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Merkezi ve Uluslararası Göç Örgütü gibi kuruluşlarla Türkiye'deki Afgan göçmen ve mültecilerin ihtiyaç değerlendirmelerini yapmak için çalıştı. Ayrıca Almanya'da Leipzig Üniversitesi'nde Erasmus bursu çerçevesinde değişim öğrencisiydi. Uluslararası dil yarışmasından madalya sahibidir ve şu anda Afganistan Kadınları için Küresel Dayanışma Ağı ve Eşitlik İçin Kadın Platformu Afganistan Çalışma Grubu üyesidir. Aynı zamanda Kanada'da Afgan mültecilere yardım etmeyi amaçlayan Afghan Refugee Response'da Sosyal Arabulucu olarak uzaktan ve gönüllü çalışıyor.

show more
related news
Back to Top