Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 7 Aralık 2022 00:00
 ~ Son Güncelleme: 7 Aralık 2022 09:17
13 dk Okuma

Erkek şiddeti Kasım 2022

Kasım 2022’de basına yansıyan erkek şiddeti, kadın cinayetleri, çocuğa yönelik şiddet, cinayete teşebbüs, taciz, cinsel şiddet, tecavüz ve yaralama vakalarının gün gün tam listesi.
Erkek şiddeti Kasım 2022
bianet Erkek Şiddeti Çetelesi raportörü (Haziran 2022'den itibaren). Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü lisans mezunu; İstanbul Üniversitesi...

bianet Erkek Şiddeti Çetelesi raportörü (Haziran 2022'den itibaren). Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü lisans mezunu; İstanbul Üniversitesi İletişim Sosyolojisi bölümünde yüksek lisansını bitirdikten sonra aynı üniversitede Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde doktora eğitimine devam ediyor. Lisansüstü çalışmalarını siyasal söylem, cinsiyetçi söylem ve toplumsal cinsiyet alanlarında yapmaktadır. Doktora tezini “Kültürel Bakışla Toplumsal Cinsiyetçi Söylem: Eril Söylemi Kullanan Kadın Bakışı Üzerine Bir Araştırma” başlığı altında sürdürüyor. 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git