Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 28 Ocak 2021 16:09
10 dk Okuma

CİNSEL ŞİDDET VE BEYANI-4

Cinsel şiddette adalet / adaletsizlik

2015'te yayımlanan “Kadın ve Kız Çocuklarına Karşı İşlenen Cinsel Şiddet Suçlarında Cezasızlık Raporu”na göre 2006-2013 arası gerçekleşen cinsel şiddet vakaları arasından Ankara ve İstanbul’da yerel mahkemeler tarafından karara bağlanmış 10 davanın sadece ikisinde faillere ceza verildi.
Cinsel şiddette adalet / adaletsizlik
2000 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olup psikiyatri uzmanlık eğitimini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladı. Türkiye Psikiyatri Derneği Ruhsal Travma...

2000 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olup psikiyatri uzmanlık eğitimini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladı. Türkiye Psikiyatri Derneği Ruhsal Travma ve Afet Çalışma Birimi koordinatörlerinden. Çalışmaları, kadın ruh sağlığı, adlı psikiyatri, cinsel işlev bozuklukları ve travma terapileri üzerinde yoğunlaşıyor. Halen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak çalışıyor.

 

Devamını Göster
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2009 yılında mezun olduktan sonra Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde psikiyatri uzmanlık eğitimini aldı.  Ege Üniversitesi Kadın Çalışmaları...

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2009 yılında mezun olduktan sonra Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde psikiyatri uzmanlık eğitimini aldı.  Ege Üniversitesi Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı'ndaki tezsiz yüksek lisansını 2018 yılında tamamladı. Türkiye Psikiyatri Derneği ve İzmir Tabip Odası üyesidir. Her iki kurumda da komisyonlarda görev alıyor. Çalışma alanları arasında kadın ruh sağlığı, mülteci ruh sağlığı ve travma terapileri öne çıkıyor. 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git