Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2019 10:23
 ~ Son Güncelleme: 19 Aralık 2019 01:11
7 dk Okuma

ÜNİVERSİTEDEN ŞİDDET ANLATILARI/ 1

Kadınlar Konuşuyor: Akademisyenin Tacizcisi Olur mu?

Mobbing, taciz, tecavüz, saldırı ve benzeri kelimeler/kavramlar bazen içinde bulunduğumuz durumları aktarmaya yetmeyebiliyor. Bazen bu tecrübelerimize isim koyamasak da aslında bunun içten içe bir hak ihlali olduğunu biliyoruz.
Kadınlar Konuşuyor: Akademisyenin Tacizcisi Olur mu?
Monitera firmasında Veri Analisti olarak çalışıyor ve Universus’ta akademik araştırmalarını sürdürüyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun. Lisans tezini Kültürel Soğuk Savaş...

Monitera firmasında Veri Analisti olarak çalışıyor ve Universus’ta akademik araştırmalarını sürdürüyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun. Lisans tezini Kültürel Soğuk Savaş ve Sahne Sanatları üzerine yazdı. Soğuk Savaş dönemi üzerine çalıştı. Yüksek lisans derecesini Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden Kültürel Özgürlük Kongresi üzerine yazdığı tez ile aldı. Doktora eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi Kültürel Çalışmalar programında devam ediyor ve doktora tez çalışmasını akademi ve gündelik yaşam sosyolojisi üzerine hazırlıyor. 

Çalışma alanı kültür politikaları, toplumsal cinsiyet, gündelik yaşam sosyolojisi, eleştirel teori ve bunun türevi konulardan oluşuyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git