Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 19 Eylül 2018 12:43
6 dk Okuma

52 ERKEK 52 HAFTA / 32 OLKAN ÖZYURT

Babalık: Teoride Zehir Gibi, Pratikte Sallanmakta

Bezinin değişmesi gerekiyor, bebek odasının yolunu tuttum. O da ne, bu odaya babalar giremiyor. Çünkü bebek odası aynı zamanda emzirme odasıymış. Al sana olağan babalığa biçilen rolün yansımaları.
Babalık: Teoride Zehir Gibi, Pratikte Sallanmakta
Gazeteci ve sinema yazarı. Sabah gazetesi hafta sonu eklerinde editör. Sabah'ta kültür sanat servisinde 2008'de çalışmaya başladı. Gazeteciliğe 2000'de Radikal gazetesinin kültür sanat bölümünde adım...

Gazeteci ve sinema yazarı. Sabah gazetesi hafta sonu eklerinde editör. Sabah'ta kültür sanat servisinde 2008'de çalışmaya başladı. Gazeteciliğe 2000'de Radikal gazetesinin kültür sanat bölümünde adım attı.   Milliyet Sanat, Popüler Tarih, Sinema, Empire Türkiye, Aktüel, Arka Pencere gibi dergilerde sinema yazıları ile eleştirileri yayımlandı. Özellikle Türk sineması üzerine yoğunlaştı. SİYAD üyesi ve halen çalışıyor. 1977 Yozgat doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümlerinde öğrenim gördü. Bir çocuğu var, 15 Ağustos 2018 itibariyla ikinci çocuğunu bekliyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git