Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 8 Ağustos 2018 11:38
5 dk Okuma

52 ERKEK 52 HAFTA / #03 Tuğrul Eryılmaz

Sur-Karşıyaka-Cebeci-Babıali

Karar mekanizmalarında gördüğüm kadın meslektaşım sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bundan daha büyük şiddet olur mu? Bütün erkeklere sesleneyim, bu “sorgulama” kampanyasına katılın.
Sur-Karşıyaka-Cebeci-Babıali
Gazeteci. IPS İletişim Vakfı kurucusu ve yönetim kurulu üyesi. Haftalık, Nokta, Yeni Gündem ve Sokak ve Milliyet Sanat dergileri ve Radikal 2'de yayın yönetmeni olarak...

Gazeteci. IPS İletişim Vakfı kurucusu ve yönetim kurulu üyesi. Haftalık, Nokta, Yeni Gündem ve Sokak ve Milliyet Sanat dergileri ve Radikal 2'de yayın yönetmeni olarak çalıştı. Tempo, Yeni Asır ve Cumhuriyet de çalıştığı yayınlar arasındaydı. Ankara, Bahçeşehir, Bilgi, İzmir Ekonomi ve Kadir Has ünivesiteleri iletişim fakültelerinde gazetecilik dersleri verdi. Lisans ve yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladıktan sonra ilk gazetecilik derslerini Ankara Basın Yayın'da verdi. Bir süre İngiltere'de bulundu. Gazeteciliğe TRT Haber Merkezi'nde başladı. Bir süre Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nda iletişim dersleri verdi. 1980 askeri darbesi sonrası istifa etti ve İstanbul'a taşındı. Çeşitli televizyon kanallarında sinema programlarında yer aldı. Sinema ve dizilerde danışmanlık yapıyor. Rolling Stones ve Marianne Faithfull hayranı. İzmirli. 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git