Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 24 Ocak 2021 00:01
12 dk Okuma

YA HEP BERABER YA HİÇBİRİMİZ

Aşı ile kendini ve ötekini korumak

Salgın ve aşılarla ilgili tartışılan çok fazla değişken ve büyük bir bilgi kirliliği var. Aşıların etkili olmadığına veya zararlı olduğuna ilişkin söylemlerin bilimsel bir dayanağı yok. Bize düşen ise herkesin ücretsiz, eşit bir şekilde aşıya erişebilmesi için mücadele etmektir.
Aşı ile kendini ve ötekini korumak
İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı'ndan emekli (Prof. Dr.), halen özel çalışıyor. Şiddetin ruh sağlığına etkisi özellikle  kadınların cinsiyetleri nedeni ile maruz bırakıldıkları ayrımcılık,...

İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı'ndan emekli (Prof. Dr.), halen özel çalışıyor. Şiddetin ruh sağlığına etkisi özellikle  kadınların cinsiyetleri nedeni ile maruz bırakıldıkları ayrımcılık, şiddet nedeniyle oluşan ruhsal sorunlara feminist bakış açısından yaklaşıyor. Çalışmalarını yoğunlaştırdığı bir diğer alan cinsellik ve cinsel kimlik sorunları. Bu konuda bireylere ve  ailelere danışmanlık yapıyor.

Ender Cesur

2012 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Psikiyatri uzmanlık eğitimini 2013-2017 arasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tamamladı. 2017’de CETAD eğitimlerini tamamlayarak cinsel terapist oldu. Çoğunlukla cinsellik ve cinsel işlev bozuklukları, cinsel kimlik ve cinsel kimlikle ilişkili sorunlar, ruhsal travma ve adli psikiyatri alanlarında çalışıyor. 

 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git