Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2002 00:00
 ~ Son Güncelleme: 18 Şubat 2014 18:40
6 dk Okuma

Almanların Euro Aşkı

Almanlar vefasız çıktı, Markı çabuk unuttu. Para, sigara otomatikleri ve tren istasyonlarındaki bilet otomatikleri, yani, Markın zevkine göre otomatikleştirilmiş ne varsa, yeni sevgilinin zevkine göre yeniden düzenleniyor. Neredeyse, cüzdanlar bile.
Siyaset bilimci, Prof. Dr., Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi'nde ders verdi. Siyaset teorisi, siyaset felsefesi, ırkçılık, toplumsal cinsiyet ve erkeklik, Alman...

Siyaset bilimci, Prof. Dr., Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi'nde ders verdi. Siyaset teorisi, siyaset felsefesi, ırkçılık, toplumsal cinsiyet ve erkeklik, Alman Politik Düşüncesi (Eleştirel Teori, Muhafazakarlık ve Politik Romantizm) alanlarında yoğunlaşıyor. Almanca ve Türkçe yayınladığı kitapları arasında “Muhafazakar İdeoloji - Din - Siyaset. Korumacılıktan Totalitarizme Alman Ekolü” (Alan Yayıncılık, 2010) ve üç ciltlik “Günümüzde Yeni Siyasal Yaklaşımlar. Eleştiriler - Farklılıklar - Çözüm Arayışları (Doğu Batı Yayınları) yer alıyor. Siyaset bilimi alanındaki lisans, yüksek lisan ve doktora derecelerini Aachen Teknik Üniversitesi'nden aldı.

 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git