Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 3 Ekim 2018 16:00
 ~ Son Güncelleme: 21 Ocak 2019 14:29
3 dk Okuma

ATÖLYE BİA - HABER FOTOĞRAFÇILIĞI/ HABERLER

Altı Mamur Üstü Virane Bir Tarihi Mekan: Hazzopulo Pasajı

Hazzopulo Pasajı Beyoğlu’nda tarih boyunca hem dönüşen hem de etrafındaki dönüşüme tanıklık eden mekanlardan biri. Pasaj Rum tüccar M. Hacopulo tarafından yaptırılmış adını da ondan almış.
Altı Mamur Üstü Virane Bir Tarihi Mekan: Hazzopulo Pasajı
7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi katılımcısı. Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Yüksek lisansını Institut Européen de Nice-Centre Internationale de Formation Européenne'de tamamladı....

7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi katılımcısı. Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Yüksek lisansını Institut Européen de Nice-Centre Internationale de Formation Européenne'de tamamladı. BirGün Gazetesi'nde muhabirlik yaptı. Lizbon Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Siyaset doktora öğrencisi. Gaia Dergi'de yazıyor.

Devamını Göster
7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi ve OHO 2015 katılımcısı. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. Yerel-Ulusal gazete, TV ve Haber Ajanslarında...

7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi ve OHO 2015 katılımcısı. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. Yerel-Ulusal gazete, TV ve Haber Ajanslarında muhabir olarak çalıştı. TRT Kurdî’de muhabirlik yaptı. Yerel bir gazetede yazı işleri müdürlüğü görevinde bulundu. Pedagojik formasyonu bulunuyor. İnternet haberciliği ve yerel medya üzerine çalışıyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git