Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 17 Aralık 2020 00:00
 ~ Son Güncelleme: 17 Aralık 2020 00:13
4 dk Okuma

MUĞLA'DA NELER OLUYOR? - 2

"Gayrimenkul şirketine SİT raporu hazırlattılar"

Muğla’nın SİT alanları büyük bir tehditle yüz yüze. 7 Aralık’ta bir kampanya başlatan çevre platformu MUÇEP’in sözcüleri, “Bilimsel kılıf altında hazırlanan raporlarla SİT statüleri değiştiriliyor. Raporları hazırlayanların arasında gayrimenkul şirketleri, hatta temizlik şirketi bile var” diyor.
"Gayrimenkul şirketine SİT raporu hazırlattılar"
ODTÜ İşletme Bölümünü bitirdikten sonra yerli ve yabancı şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı. Bilgi Üniversitesi’nde Kültürel İncelemeler bölümünde yüksek lisans derslerini takip etti, tez aşamasında...

ODTÜ İşletme Bölümünü bitirdikten sonra yerli ve yabancı şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı. Bilgi Üniversitesi’nde Kültürel İncelemeler bölümünde yüksek lisans derslerini takip etti, tez aşamasında bıraktı. 2018 yılında kurumsal çalışma hayatından ve İstanbul’dan ayrılıp Ege’de bir balıkçı kasabasına yerleşti. Yaşam alanlarını tahrip ettiğimiz flamingoların, karabatakların, balıkçılların sesi olmak için Muğla Çevre Platformu Milas Meclisi'nin kurulmasında görev aldı. Doğa yürüyüşleri, okumak ve yazmaktan kalan vaktinde yeni yemek tarifleri denemeyi seviyor.   

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git