Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 3 Ocak 2022 00:00
 ~ Son Güncelleme: 8 Şubat 2022 00:04
19 dk Okuma

Boğaziçi Üniversitesi’nde son bir yılın bilançosu

50 yıllık bir kamu üniversitesi olan Boğaziçi Üniversitesi’nde olanlar, Türkiye yükseköğretim sisteminin nasıl çökertildiğinin en son ve canlı örneği olarak karşınızda duruyor. Hedefimiz, sadece Boğaziçi Üniversitesi’ni savunmak değil, ülkenin iyi işleyen kamu kurumlarının yıkım projesine kamuoyu desteği ile dur demektir.
Boğaziçi Üniversitesi’nde son bir yılın bilançosu
Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyesi, Prof. Dr. Boğaziçi’nde bölüm başkanlığı, Sosyal Bilimler Enstitüsü müdür yardımcılığı ve rektör danışmanlığı yaptı. Ana dili kaybı,...

Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyesi, Prof. Dr. Boğaziçi’nde bölüm başkanlığı, Sosyal Bilimler Enstitüsü müdür yardımcılığı ve rektör danışmanlığı yaptı. Ana dili kaybı, çocuk ve yetişkinlerde ikinci/yabancı dil edinimi/öğrenimi, iki dilliliğin nörodilbilimsel ve psikodilbilimsel özellikleri üzerine ulusal ve uluslararası düzeyde makaleleri yayımlandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin Illinois Urbana-Champaign Üniversitesi Dilbilim Bölümünde konuk araştırmacıydı. DAAD fonuyla Potsdam Üniversitesi’nde lisansüstü düzeyde dersler verdi. BÜVAK-200, TÜBA-GEBİP 2006 ve TÜBİTAK-2008 ödülleri sahibi.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git