Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 5 Mayıs 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 5 Mayıs 2018 00:03
14 dk Okuma

SİMTEN COŞAR YAZDI

Faşizm, Faşist, Faşistik – Adını Koyamamak

21. yüzyılın faşizm hattına yerleştirilebilecek tahakküm örneklerinden biri olarak Türkiye’de seçim öncesi siyasetin halini kakofoni olarak tanımlamam, faşist hattı II. Dünya Savaşı’nın bitimiyle sonlandırmayan bir okuma denemesinden kaynaklanıyor.
Faşizm, Faşist, Faşistik – Adını Koyamamak
Siyaset bilimci. Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nden emekli profesör. Siyasi düşünce, Türkiye'de siyasi düşünce, Türkiye'de siyasi partiler ve siyasi düşüncede kadınlar...

Siyaset bilimci. Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nden emekli profesör. Siyasi düşünce, Türkiye'de siyasi düşünce, Türkiye'de siyasi partiler ve siyasi düşüncede kadınlar üzerine çalışmaları var. Birçok uluslararası dergide makaleleri yayımlandı. Lisans derecesi Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden. Yüksek lisans ve doktorası Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'nden. Dikiş Makinası adlı kolektif feminist öykü grubunda yer alıyor; Kadın Koalisyonu üyesi.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git