Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 16 Ocak 2021 00:01
6 dk Okuma

ÖZGE Ç. DENİZCİ'DEN

İsmail Soyberk’in ardından…

"Fenomen" müzik grubunun kurucusu, binlerce stüdyo kaydında pek çok farklı isme eşlik etmiş olan İsmail Soyberk, 13 Ocak 2021’de bu diyarlardan göçerek hepimizi yasa boğdu.
İsmail Soyberk’in ardından…
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Etnomüzikoloji ve Folklor Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı. Chiviyazıları Yayınevi tarafından 2010 yılında Gürcistan müzik kültürünü konu aldığı “Gürcüler”,...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Etnomüzikoloji ve Folklor Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı. Chiviyazıları Yayınevi tarafından 2010 yılında Gürcistan müzik kültürünü konu aldığı “Gürcüler”, 2015 yılında 27 yaşında yaşamını yitiren müzisyenlerin biyografilerinden oluşan “27” isimli kitapları yayınlandı. Nokta, Andante, Aktüel, Akşam Gazetesi, Birikim, Volume, Sound, Kadıköy Life, Cumhuriyet Gazetesi, Plak Mecmuası, Kalemkahveklavye, Çatlak Zemin gibi yayınlarda yazıları yayınlandı. Halen Karşı Radyo “Çıkrık” ve Standart Fm “Standart Dışı” programlarını hazırlayıp sunuyor, farklı platformlarda yazılar yazıyor ve üçüncü kitabını yayına hazırlıyor. 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git