Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 10 Mart 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 10 Mart 2018 00:00
4 dk Okuma

ÖZGÜR APAK YAZDI

Aşkın Ontolojisi Üzerine Bir Deneme...

Aşkın Ontolojisi aforizmalarıyla, felsefeyi sevdirme isteğiyle, bir aşkın dile getirilmesi zorluğunu üstlenmesiyle ve iktidar, devlet, din ve tanrı üzerine kısa ama acısız darbeleriyle okunması gereken bir kitap.
Aşkın Ontolojisi Üzerine Bir Deneme...
1975’de Bursa’da doğdu, 15 yaşında Mersin’e göç etti. Mersin Üniversitesi İşletme Bölümünde okudu. 1999'da Ankara’ya yerleşti. 1990’dan bu yana davul çalıyor. Davulanahtarı.com forumunun da kurucusu....

1975’de Bursa’da doğdu, 15 yaşında Mersin’e göç etti. Mersin Üniversitesi İşletme Bölümünde okudu. 1999'da Ankara’ya yerleşti. 1990’dan bu yana davul çalıyor. Davulanahtarı.com forumunun da kurucusu. Sinemayı ve fotoğraf çekmeyi seviyor. Kendi amatör stüdyosunda çalışıyor. Fotoğrafta müzisyenlerin ve dansçıların performanslarını görüntülemeye ağırlık veriyor. İki karma fotoğraf sergisinde yer aldı. Zihinsel ve bedensel engelliler için ÇAÇOY bünyesinde gönüllü fotoğrafçılık yaptı. Düzce Eğitim-Sen bünyesinde 3 yıl gönüllü fotoğraf kursları verdi. Sinema ve siyaset üzerine yazılar yazıyor. “E-14 ya da Olmayan Bir Koltuk Üzerine Fantezi” adında bir kısa filmi var.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git