Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2022 00:00
 ~ Son Güncelleme: 27 Haziran 2022 15:26
6 dk Okuma

PANDORA KİTABEVİ BEYOĞLU’NA VEDA EDİYOR

“Pandora bu evrenin en önemli gezegeni oldu”

Beyoğlu’nun hafızası sayılan birçok mekân gibi Pandora Kitabevi de kapanıyor. Orhan Pamuk, “Buna bakıp toplumun okuma alışkanlıkları değişti gibi bir sonucu çıkarmayalım. Beyoğlu’ndaki insanların yapısı değişti yalnızca” diyor.
“Pandora bu evrenin en önemli gezegeni oldu”
Ankara Üniversitesi İLEF Gazetecilik 2015 mezunu. Muhabirliğe Görünüm Gazetesi'nde başladı. Basın İlan Kurumu'nun Yeni Nesil Gazetecilik Eğitim ve İstihdam Programı'na (2017), Bahçeşehir Üniversitesi'nde International News...

Ankara Üniversitesi İLEF Gazetecilik 2015 mezunu. Muhabirliğe Görünüm Gazetesi'nde başladı. Basın İlan Kurumu'nun Yeni Nesil Gazetecilik Eğitim ve İstihdam Programı'na (2017), Bahçeşehir Üniversitesi'nde International News Academy Eğitim Programı'na (2019) katıldı. Gazete Rüzgârlı'da muhabirlik yaptı. İkinci Yüzyıl Gazetesi'nde görsel iletişim tasarımcı, Fizik Mühendisleri Odası'nda (FMO) yayın sorumlusu ve sosyal medya yöneticisi olarak çalıştı. FMO'ya 50. Yıl Andacı hazırladı. Atölye BİA 6-10 Haziran 2022 “Uygulamalı Haber Atölyesi” katılımcısı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git