Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 4 Ocak 2020 00:00
 ~ Son Güncelleme: 4 Ocak 2020 00:00
9 dk Okuma

"Kesik Damarların Kıtası"nda...

"Bacurau" öfkeyle yoğrulmuş bir film – ezilen, yoksul Brezilya halkının öfkesiyle. Sanki bilimkurgu filmi gibi uzayın derinliklerinde açılan film, Brezilya'nın yoksul bir köyünü mesken tutan toplumsal gerçekçi bir film tadında ilerlerken birden beklentilerimizi altüst edip bambaşka bir kulvara sapıyor.
"Kesik Damarların Kıtası"nda...
Sinema eleştirmeni. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde, doktorasını Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Medya Araştırmaları programında yaptı. Bir süre Haliç Üniversitesinde Dr....

Sinema eleştirmeni. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde, doktorasını Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Medya Araştırmaları programında yaptı. Bir süre Haliç Üniversitesinde Dr. Öğretim Üyesi olarak çalıştı. Altyazı Aylık Sinema Dergisi ve Yeni Film Dergisinde düzenli olarak film eleştirileri yazıyor. Sinecine, Metafor Dergisi ve Moment Dergi gibi uluslararası hakemli dergilerde sinema ve edebiyat ile ilgili makaleleri yayınlandı.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git