Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 30 Haziran 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 30 Haziran 2018 00:00
7 dk Okuma

FERİD DEMİREL'İN SÖYLEŞİSİ

Büyükler için Bir Masal: Asl-ı Aşk

Perihan Nilüfer Kurtoğlu ve Mübin Dünen’in ortaklaşa hazırladıkları masal/müzik albümü, Sun ve Kun’un masalını Türkçe, Kürtçe, Ermenice ve Arapça hem okuyucuya hem dinleyiciye sunuyor. Asl-ı Aşk adını verdikleri bu çalışmada Kurtoğlu ve Dünen, Sun ve Kun’un arayışına bizleri yönlendiriyor.
Büyükler için Bir Masal: Asl-ı Aşk
bianet Kurdî editörü. Marmara Ünivesitesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Aynı okulda ve aynı bölümde yüksek lisans yapıyor. Birgün, Dicle Haber Ajansı (DİHA), Dem Tv, Rûdaw TV...

bianet Kurdî editörü. Marmara Ünivesitesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Aynı okulda ve aynı bölümde yüksek lisans yapıyor. Birgün, Dicle Haber Ajansı (DİHA), Dem Tv, Rûdaw TV ve Sputnik Kurdistan’da muhabir, editör, haber müdürü ve şef editör olarak çalıştı. "Haber Analizi ve Arşiv İncelemeleriyle: Türkiye'de 9 Gazete" kitabına katkıda bulundu. "Çîrokên Şêwra Ermenan" (Cervantes Yayınları) ve "Guldesteyek ji Baxê Rewanê" (Sor Yayınları) adlı kitapları bulunuyor. 2023 Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülü (Kürtçe haber dalında) sahibi. 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git