Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 28 October 2022 00:00
 ~ Modified On: 28 October 2022 15:27
9 min Read

BIA MEDIA MONITOR / JULY-AUGUST-SEPTEMBER 2022

Now it's the time for 'disinformation' tactics to silence journalism

According to the BİA Media Monitoring Report of the July-August period, 126 media representatives faced trials. In the last three months, at least five media representatives, including three women and one LGBTI+, were detained. The most important agenda of the three months was the "Disinformation Law."
Now it's the time for 'disinformation' tactics to silence journalism
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
Back to Top