Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 18 July 2022 03:00
 ~ Modified On: 18 July 2022 17:55
11 min Read

BIA MEDIA MONITOR / APRIL-MAY-JUNE 2022

The government is seeking its future in silencing the media

According to bianet's Media Monitoring Report April-May-June, 17 journalists were detained and one was released in the three-month period. While 19 journalists were attacked, five women journalists were subjected to online attacks and threats. 12 journalists appeared before a judge for "insulting the president."
The government is seeking its future in silencing the media
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
related news
Back to Top