Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 18 Haziran 2022 00:00
 ~ Son Güncelleme: 18 Haziran 2022 00:35
3 dk Okuma

ATÖLYE BİA'DAN FOTORÖPORTAJ -1

Ramazan ve Bergüzar ile kediler, köpekler

Ramazan Keleş ve Bergüzar Varan, bakımını üstlendikleri hayvanlarla daha iyi ilgilenebilmek için desteğe ihtiyaçları olduğu halde bunu ifade etmiyorlar. Hayatlarını sokak hayvanlarına adayan bu iki dostun, insanlardan tek istedikleri hayvanlara iyi davranmaları.
Ramazan ve Bergüzar ile kediler, köpekler
Kariyerine ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak başladı. Ardından, Avrupa Birliği uzmanı ve uzlaştırmacı olarak çalıştı. Son yıllarda gazeteci, sivil toplum ve proje uzmanı...

Kariyerine ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak başladı. Ardından, Avrupa Birliği uzmanı ve uzlaştırmacı olarak çalıştı. Son yıllarda gazeteci, sivil toplum ve proje uzmanı olarak çalışıyor. Kadın hakları ve iklim konularında aktivizm yapmaya gayret ediyor. Atölye BİA 4-12 Ağustos 202 "Toplumsal Cinsiyet Odaklı Haber Fotoğrafçılığı Atölyesi", 28 Nisan-2 Mayıs 2021 "İklim Haberciliği Atölyesi" ve 10-13 Mayıs 2022 "Uygulamalı Haber Fotoğrafçılığı Atölyesi" katılımcısı. 

Devamını Göster

Serbest çalışan gazeteci. Atölye BİA 10-13 Mayıs 2022 "Uygulamalı Haber Fotoğrafçılığı Atölyesi" katılımcısı. 

Ankara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu. 1 yıldır Sabah Gazetesi’nde muhabir olarak çalışıyor. Atölye BİA 10-13 Mayıs 2022 “Uygulamalı Haber Fotoğrafçılığı Atölyesi” katılımcısı.

ilgili haberler
Sayfa Başına Git