Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 22 Nisan 2022 00:11
4 dk Okuma

Gecedeyiz ormanda

Raziye Kubat’ın “Gece Uçusu” isimli sergisi, 27 Haziran’a kadar Salı-Cumartesi 11:00-19:00 arası Tophane’de Depo’da ziyarete açık.
Gecedeyiz ormanda
Psikoloji Lisansını ve “Klinik Psikoloji ve Psikopatoloji” Yüksek Lisansını Paris V René-Descartes üniversitesinde tamamladı. “Şizofrenide iyileşme kavramı” üzerine yazdığı bitirme tezinde, devlete bağlı bir gündüz...

Psikoloji Lisansını ve “Klinik Psikoloji ve Psikopatoloji” Yüksek Lisansını Paris V René-Descartes üniversitesinde tamamladı. “Şizofrenide iyileşme kavramı” üzerine yazdığı bitirme tezinde, devlete bağlı bir gündüz hastanesi ve anti-psikiyatri yönelimli bir derneğin psikoza bakışlarını karşılaştırarak iyileşme (recovery) kavramını ele aldı.

Paris’te yaşadığı dönemde çeşitli sanat terapisi atölyelerinde rol aldı. Bu vesileyle kendi sanatçı kimliğiyle tanışmış ve iki karma resim sergisinde yer aldı.

Özel bir danışmanlık merkezinde çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışıyor. Kullandığı yöntemler arasında, Çocuk-merkezli oyun terapisi, Sanat terapisi, Jungiyen Kum oyunu terapisi, Emdr Terapisi ve Kalp-merkezli hipnoterapi yer alıyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git