Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 20 Ekim 2021 12:15
7 dk Okuma

BİA MEDYA GÖZLEM / TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL 2021

Medya ve sosyal medyaya tam pres

BİA Medya Gözlem Raporu’na göre, Temmuz- Ağustos -Eylül döneminde 29 gazeteci fiziki saldırıya uğradı, 11’i gözaltına alındı. Habercilere yönelik saldırılar geçen yılın aynı dönemine göre 11’den 29’a fırlarken, Erk Acarer’in Berlin’de bıçaklanmasıyla ülke dışına taştı.
Medya ve sosyal medyaya tam pres
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

Devamını Göster
Bağımsız araştırmacı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi Medya Çalışmaları'nda yüksek lisans yaptı. İstanbul'da başladığı doktora çalışmalarını "yazılı basın ve...

Bağımsız araştırmacı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi Medya Çalışmaları'nda yüksek lisans yaptı. İstanbul'da başladığı doktora çalışmalarını "yazılı basın ve politik ötekiler" üzerine yazdığı teziyle Londra Loughborough Üniversitesi'nde tamamladı. Medya söylemi, duyguların kültürel politikaları ve medya ilişkisi üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git