Lê bigere Destpêk
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menuyê Nîşan BideMenuyê Veşêre
Dîroka Weşanê: 28 Nîsan 2017 00:00
 ~ Nûkirina Dawî: 28 Nîsan 2017 10:00
18 xulek Xwendin

NÛÇEYA ROJNAMEGERÊN BÊKAR / KOMELEYA SARMAŞIKÊ-1

Komeleya Sarmaşikê hat girtin; Gelo halê mexdûran çi ye?

Komeleya Sarmaşikê di 22ê Mijdara 2016an de bi KHKya hejmara 677an ve hat girtin, 32 hezar însanên ku alîkarî ji wan re dihat dayîn mexdûr bûn.
Komeleya Sarmaşikê hat girtin; Gelo halê mexdûran çi ye?
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Gazeteciliğe Demokrasi Gazetesi'nde başladı. Ülkede Gündem, Özgür Bakış 2000'de Yeni Gündem, Dicle Haber Ajansı ve Azadi TV'de çalıştı. Serbest gazetecilik...

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Gazeteciliğe Demokrasi Gazetesi'nde başladı. Ülkede Gündem, Özgür Bakış 2000'de Yeni Gündem, Dicle Haber Ajansı ve Azadi TV'de çalıştı. Serbest gazetecilik yapıyor.

Domahiyê nîşan bide
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nü terk ederek 2015 yılında gazeteciliğe başladı. Gazeteciliğe ilk olarak Dicle Haber Ajansı (DİHA) İstanbul bürosunda başladı. 2009'da Diyarbakır...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nü terk ederek 2015 yılında gazeteciliğe başladı. Gazeteciliğe ilk olarak Dicle Haber Ajansı (DİHA) İstanbul bürosunda başladı. 2009'da Diyarbakır başta olmak üzere birçok bölge illerinde mesleğe devam etti. 2012 itibariyle yerli ve yabancı basın yayın kuruluşunda serbest gazeteci olarak çalıştı. Gali Kurdistan, Xendan, Diyarbakır Özgür Haber Gazetesi, Hurbakis.net, Azadi TV, Diyarbakır Yenigün Gazetesi, Reuters (Serbest) ve Sputnik gibi kurumlarla çalıştı.

Domahiyê nîşan bide
Biçe serûpelê