Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2007 00:00
 ~ Son Güncelleme: 30 Ekim 2013 23:57
7 dk Okuma

Pornografi Şiddet ve Kapitalizm - 3

Her türlü cinsel ilişki temsilini muğlak bir genel ahlak adına yasaklayan bir sistemi de savunamayız. Alternatifi, toplumdaki tüm cinsiyetçi yapılara karşı çıkmaktan ve ötekileştirme, ezme üzerine kurulu olmayan doğal ve insani ilişkileri savunmaktır.
ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde lisans, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Uzun yıllar sivil toplumda ve uluslararası kuruluşlarda toplumsal cinsiyet eşitliği, ekoloji,...

ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde lisans, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Uzun yıllar sivil toplumda ve uluslararası kuruluşlarda toplumsal cinsiyet eşitliği, ekoloji, örgütlenme ve mültecilerin güçlendirilmesi alanlarında gönüllü ve profesyonel eğitmen, danışman ve yönetici olarak çalıştı. 2017’den itibaren akademik çalışmalarına odaklandı. Essex Üniversitesi’nde Sosyoloji doktorası yaptı. Essex, Royal Holloway ve SOAS Londra Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ders verdi ve akademide güvencesiz istihdama karşı sendikal mücadelede yer aldı.

 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git