Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2015 00:00
 ~ Son Güncelleme: 15 Şubat 2015 00:20
2 dk Okuma

HİLAL ONUR İNCE YAZDI

Sıradan Kötülük Özgecan’ı Bizden Aldı

Özgecan, kavramların anlamsızlaştığı, aklın asla kabul edemeyeceği bir şekilde hunharca kopartılıp alında aramızdan. Ama artık ağlamak değil bizim görevimiz. İsyan etmek de değil sadece. Artık tavır almak günü!
Sıradan Kötülük Özgecan’ı Bizden Aldı
Siyaset bilimci, Prof. Dr., Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi'nde ders verdi. Siyaset teorisi, siyaset felsefesi, ırkçılık, toplumsal cinsiyet ve erkeklik, Alman...

Siyaset bilimci, Prof. Dr., Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi'nde ders verdi. Siyaset teorisi, siyaset felsefesi, ırkçılık, toplumsal cinsiyet ve erkeklik, Alman Politik Düşüncesi (Eleştirel Teori, Muhafazakarlık ve Politik Romantizm) alanlarında yoğunlaşıyor. Almanca ve Türkçe yayınladığı kitapları arasında “Muhafazakar İdeoloji - Din - Siyaset. Korumacılıktan Totalitarizme Alman Ekolü” (Alan Yayıncılık, 2010) ve üç ciltlik “Günümüzde Yeni Siyasal Yaklaşımlar. Eleştiriler - Farklılıklar - Çözüm Arayışları (Doğu Batı Yayınları) yer alıyor. Siyaset bilimi alanındaki lisans, yüksek lisan ve doktora derecelerini Aachen Teknik Üniversitesi'nden aldı.

 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git