Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 26 November 2019 11:42
 ~ Modified On: 26 November 2019 13:32
5 min Read

INTERNATIONAL DAY FOR THE ELIMINATION OF VIOLENCE AGAINST WOMEN

Women Gather on İstiklal Avenue: 'Our Hope is in One Another'

Women have held a march on İstanbul's famous İstiklal Avenue, chanting slogans and holding placards with the names of the killed women.
Women Gather on İstiklal Avenue: 'Our Hope is in One Another'
bianet kadın ve LGBTİ+ haberleri editörü (Ekim 2018). bianet stajyerlerinden (2000-2001). Cumhuriyet, BirGün, DİHA, Jinha, Jin News için çalıştı. İMC TV’de muhabirlik yaptı. Sivil Sayfalar,...

bianet kadın ve LGBTİ+ haberleri editörü (Ekim 2018). bianet stajyerlerinden (2000-2001). Cumhuriyet, BirGün, DİHA, Jinha, Jin News için çalıştı. İMC TV’de muhabirlik yaptı. Sivil Sayfalar, Yeşil Gazete, Journo ve sektör dergileri için yazılar yazdı, haberleri yayınlandı. Hemşin kültür dergisi GOR’un kurucu yazarlarından. Yeşilden Maviye Karadenizden Kadın Portreleri, Sırtında Sepeti, Medya ve Yalanlar isimli kitaplara katkı sundu. 2011 Musa Anter Gazetecilik ödülü sahibi. Türkiye Gazeteciler Sendikası Kadın ve LGBTİ+ Komisyonu kurucu üyelerinden. İstanbul Üniversitesi Avrupa Birliği ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun. Ekim 2018’den bu yana bianet’te çalışıyor.

show more

Gazeteci / Sosyal Medya Editörü, Bisiklet Elçisi. Mayıs 2018'den bu yana bianet'te çalışıyor. 

related news
Back to Top