Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 25 April 2018 09:23
 ~ Modified On: 29 December 2018 10:50
6 min Read

52 MEN 52 WEEKS/ 16 PATRAK ESTUKYAN

The Mind of the State is Set Against Women

According to the narrative of all three holy books, “women, who are prone to sin, are to blame for the miserable lives that we lead”. Even this narrative in itself can give an idea about the role played by religion in violence against women.
The Mind of the State is Set Against Women
Gazeteci, radyocu, yazar, biokimya teknisyeni. Agos gazetesi  köşe yazarı ve Ermenice sayfaları editörü. Paris’te ‘Ayp FM’ ve İstanbul’da ‘Açık Radyo’da haftalık radyo programları hazırlıyor, Özgürlükçü...

Gazeteci, radyocu, yazar, biokimya teknisyeni. Agos gazetesi  köşe yazarı ve Ermenice sayfaları editörü. Paris’te ‘Ayp FM’ ve İstanbul’da ‘Açık Radyo’da haftalık radyo programları hazırlıyor, Özgürlükçü Demokrasi gazetesinde yazıyor. Mihail Vasilyadis ile “Artı” televizyonu için ile haftalık aktüalite programı “Haftanın Hay’ı Huy’u” hazırlıyor.  Sıradan insanların sıradışı yaşamlarını anlattığı öyküleri “Hay Hikayeler” Everest Yayınları (2011), Ermenice orijinali “Bantukht Yerker” (Gurbet Türküleri) (2012) Aras Yayıncılık'tan çıktı.1915 kırımından kurtularak İstanbul’a göç etmiş bir ailenin ikinci kuşağı olarak 1953'te  Rumelihisar’da doğdu. Şehrin Ermeni okullarında eğitim gördükten sonra uzun yıllar biyokimya teknisyeni olarak çalıştı. 

 

show more
Back to Top