Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 7 October 2015 11:53
 ~ Modified On: 13 October 2015 15:43
3 min Read

PSYCHOLOGICAL COUNSELOR TUĞÇE ISIYEL WROTE

Are You Bipolar, Too?

After being diagnosed, a person doesn’t try to solve his/her problems or to think long and hard over these problems since s/he leans on drugs. S/he may prefer narcotizing herself than getting to the bottom of the problem.
Are You Bipolar, Too?
  İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nden mezun oldu. Londra'da Middlesex Üniversitesi'nde ve Türkiye'de psikanalizle ilgili çeşitli eğitimler aldı. EFTA-Avrupa Aile Terapisi Derneği (European Family...
 
İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nden mezun oldu. Londra'da Middlesex Üniversitesi'nde ve Türkiye'de psikanalizle ilgili çeşitli eğitimler aldı. EFTA-Avrupa Aile Terapisi Derneği (European Family Therapy Association) tarafından sertifikalanan Aile ve Çift Terapisi eğitiminin temel ve ileri düzeyini tamamladı. Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yaptı. İstanbul'da yetişkin, çift ve aile alanında psikoterapist olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda “Psikanalitik Edebiyat Okumaları” isimli bir atölye çalışması yürütüyor ve çeşitli dergilerde inceleme, deneme, eleştiri türünde yazılar yazıyor.
show more
Back to Top