Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 20 May 2010 11:35
 ~ Modified On: 14 May 2014 14:17
2 min Read

At least 28 Casualties in Mining Explosion

The bodies of 28 mine workers who died in a gas explosion on 17 May were found on Thursday. The explosion happened in a mine of the Turkish Coal Corporation Karadon Enterprise Directorate in Zonguldak (Black Sea coast). Two workers are still missing.
At least 28 Casualties in Mining Explosion
Université Marc Bloch’da sosyoloji bölümünden mezun oldu. 2009’dan 2011’e kadar AFP’de fixer ve çevirmen olarak çalıştı. Gazeteci Burcu Karakaş ile Açık Radyo’da Cadı Postası programını...

Université Marc Bloch’da sosyoloji bölümünden mezun oldu. 2009’dan 2011’e kadar AFP’de fixer ve çevirmen olarak çalıştı. Gazeteci Burcu Karakaş ile Açık Radyo’da Cadı Postası programını yaptı. 2015 Müşerref Hekimoğlu Başarı Ödülü'nü aldı. 2011-2018 arasında bianet’te kadın ve LGBTİ haberleri editörü olarak çalıştı.

show more
İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Gazeteciliğe 1998’de Milliyet‘te başladı. Sırasıyla Deutsche Welle radyosu (Bonn), Sabah gazetesi, Tempo dergisi, Akşam gazetesi ve bianet‘te çalıştı. Hrant Dink...

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Gazeteciliğe 1998’de Milliyet‘te başladı. Sırasıyla Deutsche Welle radyosu (Bonn), Sabah gazetesi, Tempo dergisi, Akşam gazetesi ve bianet‘te çalıştı. Hrant Dink Vakfı yayınları ve Agos gazetesi kitap eki Kitap/Kirk editörlüğünü yaptı. Son olarak Milliyet gazetesinde politika editörü olarak çalıştı. Yazılarını semrapelek.com adlı blogunda yayınlıyor.

show more
related news
Back to Top