Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 2 November 2008 19:33
 ~ Modified On: 31 October 2013 00:07
7 min Read

BIA Quarterly Report Released: State's Security Hijacks The Freedom Of Expression

Quarterly Freedom Of Expression Monitoring Report by BIA observes: 116 individuals, 77 of them journalists, were tried in 73 different cases for their opinions and reporting rights violations by the state. 36 of them were tried under article 301. Crimes against journalists go unpunished and military based censorship is increasing.
BIA Quarterly Report Released: State's Security Hijacks The Freedom Of Expression
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
related news
Back to Top