Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 22 January 2010 22:32
 ~ Modified On: 31 October 2013 00:18
3 min Read

"OPERATION BALYOZ" FROM ADİL HAKYEMEZ

The Embarrassment of the General Staff

It is only just to seek a way other than a recourse to our "mind and conscience" regarding the true nature of our General Staff's "Balyoz". Our minds and consciences are still so very busy with the deep wounds torn open by the executions of our colleagues in the "Flag" campaign on 12 September - we cannot take on the job of relieving the conscience of our Armed Forces.
The Embarrassment of the General Staff
Hayat Üniversitesi, Uygulamalı Çatışmalar Bölümü’nde doktora çalışmalarını sürdürüyor. bianet okuru iken o sıra moda olan “ben de yapabilirim” sloganının etkisinde kalarak bianet'e yazmaya başladı. Çeşitli...

Hayat Üniversitesi, Uygulamalı Çatışmalar Bölümü’nde doktora çalışmalarını sürdürüyor. bianet okuru iken o sıra moda olan “ben de yapabilirim” sloganının etkisinde kalarak bianet'e yazmaya başladı. Çeşitli nedenlerle bir süre ara vermek zorunda kaldı. bianet yönetiminin okurları yazılarından daha çok mahrum etmesi halinde kurumun sarsıntı geçirebileceği uyarıları üzerine vicdanının sesini dinleyerek yeniden işbaşı yaptı.

show more
related news
Back to Top