Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 4 January 2010 11:06
 ~ Modified On: 31 October 2013 00:03
2 min Read

FREEDOM OF ASSOCIATION

DTP Closure Made Official, Political Ban Effected

The decision of the closure of Democratic Society Party taken by the Constitutional Court in December has been published in the Official Gazette and thus been legally enforced. Hereupon, the political ban for 37 DTP members comes into effect and the MP status of the co-chairs officially ends.
DTP Closure Made Official, Political Ban Effected
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
related news
Back to Top