Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 31 August 2016 15:42
 ~ Modified On: 31 August 2016 15:43
5 min Read

TUĞÇE ISIYEL PENNED

This is the Country in the Crimson Cloak

One can support a writer by understanding them, by breathing in their world afresh, by trying to hear their voice once more. If we fail to do so, it is all too easy to slide into anger. One must not give up.
This is the Country in the Crimson Cloak
  İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nden mezun oldu. Londra'da Middlesex Üniversitesi'nde ve Türkiye'de psikanalizle ilgili çeşitli eğitimler aldı. EFTA-Avrupa Aile Terapisi Derneği (European Family...
 
İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nden mezun oldu. Londra'da Middlesex Üniversitesi'nde ve Türkiye'de psikanalizle ilgili çeşitli eğitimler aldı. EFTA-Avrupa Aile Terapisi Derneği (European Family Therapy Association) tarafından sertifikalanan Aile ve Çift Terapisi eğitiminin temel ve ileri düzeyini tamamladı. Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yaptı. İstanbul'da yetişkin, çift ve aile alanında psikoterapist olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda “Psikanalitik Edebiyat Okumaları” isimli bir atölye çalışması yürütüyor ve çeşitli dergilerde inceleme, deneme, eleştiri türünde yazılar yazıyor.
show more
related news
Back to Top