Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 14 January 2010 10:27
 ~ Modified On: 30 October 2013 00:02
4 min Read

Solution of Dink Murder still in the Dark after Three Years

The murder of Turkish-Armenian journalist Dink can only be solved by merging cases and pooling all facts from before and after the murder, joint attorneys Çetin and Tuna declared. "This murder cannot be solved by the measures taken until the present", the lawyers said.
Solution of Dink Murder still in the Dark after Three Years
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
related news
Back to Top