Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 7 September 2020 16:37
 ~ Modified On: 7 September 2020 16:48
6 min Read

14-YEAR-OLD KURDISH CHILD WORKER

‘The moment when they attacked us still haunts me’

Tuğba Demir, one of the Kurdish agricultural workers attacked by villagers and land owners in Sakarya, has spoken to bianet: “I used to want to be a teacher before, now I want to be a lawyer. No one should forget this incident.”
‘The moment when they attacked us still haunts me’
bianet kadın ve LGBTİ+ haberleri editörü (Ekim 2018). bianet stajyerlerinden (2000-2001). Cumhuriyet, BirGün, DİHA, Jinha, Jin News için çalıştı. İMC TV’de muhabirlik yaptı. Sivil Sayfalar,...

bianet kadın ve LGBTİ+ haberleri editörü (Ekim 2018). bianet stajyerlerinden (2000-2001). Cumhuriyet, BirGün, DİHA, Jinha, Jin News için çalıştı. İMC TV’de muhabirlik yaptı. Sivil Sayfalar, Yeşil Gazete, Journo ve sektör dergileri için yazılar yazdı, haberleri yayınlandı. Hemşin kültür dergisi GOR’un kurucu yazarlarından. Yeşilden Maviye Karadenizden Kadın Portreleri, Sırtında Sepeti, Medya ve Yalanlar isimli kitaplara katkı sundu. 2011 Musa Anter Gazetecilik ödülü sahibi. Türkiye Gazeteciler Sendikası Kadın ve LGBTİ+ Komisyonu kurucu üyelerinden. İstanbul Üniversitesi Avrupa Birliği ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun. Ekim 2018’den bu yana bianet’te çalışıyor.

show more
related news
Back to Top