Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 19 September 2008 23:36
 ~ Modified On: 29 October 2013 23:59
2 min Read

European Court Convicts Torture To A Peace Mother

Small tradesperson Yunus Atalay, Peace Mother Hadiye Dur and worker Mahfuz Türkan had gone to the European Court of Human Rights, when their efforts to seek justice in Turkey had not brought any results. The Court sentenced Turkey on the grounds of bad treatment for the three applications.
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
related news
Back to Top