Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 6 April 2020 09:14
 ~ Modified On: 6 April 2020 09:35
6 min Read

PENNED BY AYŞE GÜL YILGÖR

Funding to Pay Minimum Wage to 5,163,511 Persons/Households for 4 Months

No one should be dismissed, no one should starve. Is it really because of inadequate public funding or because of preferences as to which segments, how and in what proportion will this public funding be distributed?
Funding to Pay Minimum Wage to 5,163,511 Persons/Households for 4 Months
Akademisyen, Mersin Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi (Prof.Dr.) iken Bu Suça Ortak Olmayacağız başlıklı Barış Bildirisini imzaladığı için ihraç edildi. Kültürhane’nin ve SOLİNOVA...

Akademisyen, Mersin Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi (Prof.Dr.) iken Bu Suça Ortak Olmayacağız başlıklı Barış Bildirisini imzaladığı için ihraç edildi. Kültürhane’nin ve SOLİNOVA Mezitli Kadın Kooperatifi’nin kurucu ortaklarından. Kültürhane’de 5 yıl fiili olarak çalıştı, SOLİNOVA Mezitli Kadın Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını 3 yıl sürdürdü. İşletme Finansmanı, Para ve Sermaye Piyasası İşlemleri, Şirket Birleşmeleri, Bankacılık İşlemleri ana uzmanlık alanları. Toplumsal Cinsiyet, Feminizm, Feminist İktisat, Dayanışma Ekonomileri ve Kooperatifçilik ise kendisini ait hissettiği çalışma alanları.

show more
related news
Back to Top