Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 10 November 2009 12:26
 ~ Modified On: 30 October 2013 00:03
3 min Read

KURDISH INITIATIVE AND THE RIGHT TO KURDISH POLITICS

Prison Sentence for "Propaganda in Kurdish"

DTP Karabağlar Municipality Mayor candidate Coşgun and Gaziemir candidate Seyhan were convicted in Izmir for addressing voters in Kurdish prior to the elections on 29 March this year. They were each handed a 6 months prison sentence. Cosgun said, "If a democratic constitution is being issued, this case is dropped anyways".
Prison Sentence for "Propaganda in Kurdish"
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
related news
Back to Top