Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 27 Haziran 2007 00:00
 ~ Son Güncelleme: 30 Ekim 2013 00:13
2 dk Okuma

Yaz Tatilinde Aile Bağlarını Güçlendirin

Pedagog Belgin Temur ailelere yaz tatilinde çocuklarıyla birlikte sosyal programlar planlamalarını, sevdikleri dostlarıyla mümkünse açık havada bir araya gelmelerini önerdi. Temur çocuklara okuma-yazma programları da düzenleyin ama baskı yapmadan diyor.
Pertevniyal Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi’nden mezun oldu. Cumhuriyet Gazetesi’nde muhabir olarak çalıştı. İstanbul ve Belçika’da çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. Yön Radyo’da eğitim konulu programların yapımcılığını...

Pertevniyal Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi’nden mezun oldu. Cumhuriyet Gazetesi’nde muhabir olarak çalıştı. İstanbul ve Belçika’da çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. Yön Radyo’da eğitim konulu programların yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. Yazı ve haberleri Cumhuriyet Gazetesi, bianet, Belçika Binfikir, Alternatif Çocuk Gazetesi’nde yayınlandı. "Lastik Çocuk" adlı çocuk kitabı ve Belçika'da farklı ülkelerden şairlerle birlikte yer aldığı "Het vreemde gedicht" ve "De vertelboom" başlıklı iki şiir kitabı bulunuyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git