Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 18 Nisan 2018 17:00
12 dk Okuma

52 ERKEK 52 HAFTA / 15 ALPER HASANOĞLU

Erkek Olmanın Laneti…

Oysa şiddet iktidarsızlık duygusunu ve olumsuz kendilik imajını güçlendirmekten başka bir işe yaramaz. Bunun sonucunda erkekliğin kırılganlığı artar, sahteliği iyice ayyuka çıkar, güvensizlik duygusu güçlendikçe güçlenir.
Erkek Olmanın Laneti…
Hekim, terapist, yazar.  2010 yılından bu yana kurucusu olduğu merkezde ekibiyle birlikte klinik çalışmalarını sürdürüyor.  Basel Üniversitesi Psikiyatri'de öğretim görevlisi, Çorlu Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim...

Hekim, terapist, yazar.  2010 yılından bu yana kurucusu olduğu merkezde ekibiyle birlikte klinik çalışmalarını sürdürüyor.  Basel Üniversitesi Psikiyatri'de öğretim görevlisi, Çorlu Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak iki yıl çalıştı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde fizyoloji, İsviçre'de  psikiyatri ihtisası yaptı. Fizyoloji ihtisası sırasında stres fizyolojisi ve epilepsi üzerinde çalıştı. Bir Terapistin Arka Bahçesi (2009), Aşkın Halleri (2010), İlişkilerin Günlük Hayatı (2013) kitapları Remzi Kitabevi'nce yayınlandı. 1967 İstanbul doğumlu, İstanbul Erkek Lisesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu. 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git