Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 2 Temmuz 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 4 Temmuz 2018 11:37
15 dk Okuma

AHMET İNSEL RÖPORTAJI

Türkiye: Rastlantısal Demokrasi, Keyfi Otoriterizm, Mağdurlar Manzumesi

"Türkiye sürekli otoriterizm üretiyor. Bu sadece tepeden dayatılan bir otoriterizm değil, toplumun kendi içinden gelen bir eğilim de var. O yüzden halkın desteklediği popülist bir otoriterizm oluyor."
Türkiye: Rastlantısal Demokrasi, Keyfi Otoriterizm, Mağdurlar Manzumesi
Saint Joseph Lisesi'nden mezun olduktan sonra Nice Sophia Antipolis Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi'nde, Sanat ve İletişim Bilimleri okudu. Bu dönemde Cumhuriyet Gazetesi'nin Pazar ekinde röportajları yayınlandı....

Saint Joseph Lisesi'nden mezun olduktan sonra Nice Sophia Antipolis Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi'nde, Sanat ve İletişim Bilimleri okudu. Bu dönemde Cumhuriyet Gazetesi'nin Pazar ekinde röportajları yayınlandı.

Yüksek lisans eğitimimi  Nanterre Üniversitesi, Gazetecilik Bölümü’nde ve Panthéon-Assas Üniversitesi'ne bağlı olan Fransız Basın Enstitüsü'nün (IFP) Siyasal ve Sosyal Bilimler, "Medya ve Globalleşme" bölümünde tamamladı. UNESCO'da staj yaptı. Cannes Uluslararası Pan-Afrika Film Festivali'nde, Paris’te Clavreul Sanat Galerisi’nde çalıştı. 

2010-2015 yıllarında pazar günleri BirGün Gazetesi'nde köşe yazıları ve röportajları yayınlandı.2012 yılından beri Paris, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü'nde (OECD) çalışıyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git