Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2018 10:32
 ~ Son Güncelleme: 12 Haziran 2018 11:12
27 dk Okuma

SİNAN YILDIRMAZ YAZDI

24 Haziran 2018 Parti Beyannameleri Kelime Analizi

Partilerin hangi kelimelere daha çok vurgu yaptığı, bu kelimeleri hangi bağlamda kullandıklarından bağımsız olarak, bize bazen içerikten daha farklı bir çözümleme yapabilme imkânı sağlıyor.
24 Haziran 2018 Parti Beyannameleri Kelime Analizi
İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi. Lisans eğitimini 1998 yılında İ.Ü. İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden tamamladıktan sonra, 2002 yılında yüksek...

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi. Lisans eğitimini 1998 yılında İ.Ü. İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden tamamladıktan sonra, 2002 yılında yüksek lisans, 2009 yılında ise doktora derecelerini Boğaziçi Üniversitesi Atatürk Enstitüsü’nde aldı. Praksis ve İktisat Dergisi yayın kurulu üyesi. Temel çalışma alanı Türkiye sosyal ve siyasal tarihi olmakla birlikte, siyaset bilimi ve siyasi tarihin çeşitli alanlarında da araştırmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin toplumsal ve siyasal tarihine ilişkin çalışmaları dışında, Türkiye’de muhafazakârlık ve edebiyat üzerine çeşitli makaleleri yayınlanan Yıldırmaz’ın temel ilgi alanları arasında emek tarihi, köylülük çalışmaları, sosyal tarih, kitap/okuma tarihi ve düşünce tarihi yer alıyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git