Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2018 10:26
 ~ Son Güncelleme: 31 Mayıs 2018 10:42
3 dk Okuma

Seçim Günü "Her Okula Bir Avukat"

"Her okula bir avukat" kampanyası seçim güvenliğini sağlamak için her okulda gözlemci olarak bir avukat bulundurmayı amaçlıyor.
Seçim Günü "Her Okula Bir Avukat"
Gazeteciliğe 1995 yılında Yeni Politika Gazetesi'nde dağıtımcı olarak başladı. Çeşitli gazete, dergi ve yayınevlerinde muhabir ve editör olarak çalıştı. Aram Yayınları'nın sahibi ve yayın koordinatörü...

Gazeteciliğe 1995 yılında Yeni Politika Gazetesi'nde dağıtımcı olarak başladı. Çeşitli gazete, dergi ve yayınevlerinde muhabir ve editör olarak çalıştı. Aram Yayınları'nın sahibi ve yayın koordinatörü olduğu 2008-2009 yıllarında hakkında açılan basın-yayın davaları nedeniyle toplamda dört yıl kadar hapiste kaldı. Tutukluluğu boyunca üç ödül aldı: İnsan Hakları Derneği'nin (İHD) insan hakları savunucusu ve yayıncı Ayşenur Zarakolu adına verdiği "Düşünce ve İfade Özgürlüğü Ödülü" (2010), Türkiye Yayıncılar Birliği'nin “Düşünce ve İfade Özgürlüğü Ödülü (2011), Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından Basın Özgürlüğü Ödülü (2012). 2021 yılında Dicle Üniversitesi Matematik Bölümü'nü bitirdi, Pedagojik Formasyon Sertifika Programını tamamladı. İki yıl öğretmenlik yaptı. Kendini "Aslen gazeteci-yayıncı bir matematik öğretmeni" olarak tanımlıyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git