Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 19 Eylül 2018 12:38
4 dk Okuma

52 ERKEK 52 HAFTA/ 20 MEHMET AÇAR

Şiddet Sarmalı

Testosteron nedeniyle şiddet kullanan primatlarla ilgili belgeselleri izlemek bütün erkeklere iyi gelebilir. Belki o zaman insan olmanın bir farkı olması gerektiğini düşünerek, “Evrim şart!” diyebiliriz.
Şiddet Sarmalı
Sinema eleştirmeni, gazeteci, hikaye ve roman yazarı. Habertürk gazetesi sinema eleştirmeni.1989’dan beri film eleştirileri yazıyor. Sinema Dergisi ve Digiturk Dergi'de yayın yönetmenliği yaptı. Lise ve üniversite...

Sinema eleştirmeni, gazeteci, hikaye ve roman yazarı. Habertürk gazetesi sinema eleştirmeni.1989’dan beri film eleştirileri yazıyor. Sinema Dergisi ve Digiturk Dergi'de yayın yönetmenliği yaptı. Lise ve üniversite yıllarında amatör tiyatroyla uğraştı; Shakespeare, Brecht, Beckett, Ionesco, Haldun Taner ve Max Frisch’in eserlerini sahneye koydu, tiyatro için bir Kafka uyarlaması gerçekleştirdi. Üniversite sonrası VTR adlı yapım şirketinde reji asistanı olarak çalıştı. “Anarşik Rehavet” (1998), “Siyah Hatıralar Denizi” (2000), “Hayatın Anlamı ya da Akhisarlı Hasan Tütün’ün Maceraları” (2005) ve “Kayıp Hasta (2017) kitaplarının yazarı. 1963 Konya doğumlu. İlkokulu İzmir ve İstanbul’da okudu. Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Edebiyatı bölümü mezunu.  

Devamını Göster
Sayfa Başına Git