Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 14 Mart 2017 00:00
 ~ Son Güncelleme: 14 Mart 2017 00:08
3 dk Okuma

ŞULE AYTAÇ YAZDI

Bir Yurttaştan CHP'ye Açık Mektup

Almanya/Hollanda skandalında hakikati görüp anlatmaktan aciz gibi duruyorsunuz. Bunu, insanlara neden hayır demeleri gerektiği konusunda çok iyi kullanabilecekken, siz kuyruğa katılıp yine hayal kırıklığı yaratmaktasınız.
Bir Yurttaştan CHP'ye Açık Mektup
CHP
Dr., Sosyolog. T.E.D. Ankara Koleji’nin ardından ODTÜ Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. İngiltere University of York’ta lisansüstü eğitimini sosyoloji bölümünde yaptı. Tez konusu  “Modernleşme ve Sosyo-Ekonomik...

Dr., Sosyolog. T.E.D. Ankara Koleji’nin ardından ODTÜ Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. İngiltere University of York’ta lisansüstü eğitimini sosyoloji bölümünde yaptı. Tez konusu  “Modernleşme ve Sosyo-Ekonomik Değişme Teorileri”ydi (1976). Aynı üniversitede 1981’de “Emek Süreci ile Bilinç Arasındaki İlişkinin Türkiye’de bir Fabrikada irdelenmesi” konulu teziyle doktora eğitimini tamamladı. Türkiye’deki feminist hareketin öncülerinden olan Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı Yönetim Kurulu’nda yer alıyor. ODTÜ Mezunlar Derneği’nin de uzun yıllar yönetimde yer aldı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git